Kertészet


Kertgondozás

Kertépítés

Jól felszerelt, tapasztalt csapatunk a régi és új ötvözésével precíz, pontos munkát végez. Eszközeink folyamatos karbantartásnak köszönhetően hatékonyan járulnak hozzá a sikeres munkáinkhoz.

Kertgondozás

A kert bármely részéhez szakértelemmel nyúlunk. Eszközeink széles skálája és csapatunk szakértelme segítségével a dísz, valamint a haszonnövényeket is gondozni tudjuk:
Tavasszal a metszések, permetezések, gyepszellőztetés, gyepnyírás, szelektálás, kertalakítások, újragondolások…
Nyáron a gazolás, növényalakítás, visszavágás, általános gondozási feladatok, gyepnyírás, gyeptrágyázás, gyümölcsbetakarítás…
Ősszel felkészülés a télre, metszések, átültetések és nem utolsó sorban a lombtakarítás…

Növényültetés

A növényültetés alapja a szeretet! Itt nem holmi vallási vagy filozófiai szabadelvűségről van szó, hanem tudományosan bizonyított, hogy a növények éreznek. Ha megfelelő szakmai elhivatottsággal, szeretettel nyúlunk a növényekhez, 20-25%-kal nagyobb az ültetés sikere. Természetesen ehhez hozzátesszük a szakmai tudást és gyakorlatot, ettől lesz kerek a történet, sikeres az ültetés. Mindig figyelünk arra, hogy javaslatainkkal segítsük Ügyfeleinket a megfelelő növények kiválasztásához, azok helyének helyes kijelöléséhez.

Díszsövény-vágás, kialakítás

Megfelelő szerszámokkal a legvadabb sövényeket is meg tudjuk szelidíteni. A díszsövényeket aprólékos, precíz munkával alakíthatjuk gömbbé vagy szabályos alakzatokká.

Fakivágás

Tereprendezésnél, kertalakításnál vagy beteg egyedek esetében elkerülhetetlen a vágás. A kisebb, 5-35cm törzsvastagságú fákat szakszerűen ki tudjuk vágni. A nagyobb, robosztusabb növények esetében külsős, speciális szakember segítségével dolgozunk, hogy minél biztonságosabban, profibban járjunk el.
Minden kivágott fa helyett ültetünk egyet a szabad természetben!

Fűnyírás

Az egészen kicsi területektől kezdődően a hatalmas birtokokig megbirkózunk a fűnyírással.
Gépparkunk:

  • könnyű, elektromos fűnyíró (gyűjtőzsákos)
  • könnyű, benzinmotoros fűnyíró (gyűjtőzsákos)
  • robosztus, erős, benzinmotoros fűnyíró (gyűjtőzsákos)
  • fűnyíró traktor (gyűjtőzsákos)
  • bozótvágó fűkasza
  • szegélyvágó fűkasza

Rézsűk, bozótok, nagy füves területek, finom gyepek…. megbirkózunk velük.